Word jij onze nieuwe collega bij CANON Cultuurcel als themaspecialist Kunstkuur?

  • 25 juni 2018

CANON Cultuurcel zoekt 2 gedetacheerde leerkrachten om Kunstkuur te lanceren.

Ben je gebeten door kunst- en cultuuronderwijs? Ben je sterk in samenwerken, netwerken en staat goede dienstverlening bovenaan je vaardigheden? Dan hebben we misschien een baan voor jou.

Een nieuw decreet voor het deeltijds kunstonderwijs (dko) werd onlangs ontwikkeld. Een apart besluit handelt over de vernieuwde samenwerkingsmogelijkheden tussen academies (woord, beeld, muziek en dans) met scholen voor basis-, secundair onderwijs, of instellingen voor hoger onderwijs. Om deze lokale samenwerkingsinitiatieven te faciliteren ontwikkelt CANON Cultuurcel samen met publiq een nieuwe applicatie, Kunstkuur.

Deze applicatie zal het mogelijk maken voor academies en partnerscholen om samen een 3-jarig traject op te starten, waarbij het verhogen van cultureel bewustzijn en expressie voorop staat alsook de toeleiding naar een vernieuwd publiek voor het dko. 

Jouw takenpakket focust op het verder operationaliseren van Kunstkuur, door het opvolgen van de samenwerkingsinitiatieven en het verder uitwerken van de omkadering ervan.

Extra informatie