Nieuws

  • 15 februari 2019
""

Ontdek de vernieuwde website Onderwijsdoelen

Voortaan vind je de basiscompetenties, eindtermen, ontwikkelingsdoelen en uitbreidingsdoelen van het basis-, secundair, deeltijds kunst-, volwassenen-, en hoger onderwijs op de vernieuwde website Onderwijsdoelen.
""
  • 5 februari 2019

Bezoek de Dag van de Cultuureducatie op 12 maart in Gent

Ben je gebeten door cultuur en leren? Welkom op de Dag van de Cultuureducatie.
""
  • 21 december 2018

Inspiratiedagen geletterdheid: wie niet mee is, is gezien!

1 op 10 ouders in Vlaanderen is laaggeletterd. Dit betekent dat ze moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en/of ICT-gebruik. Door geletterdheidsvaardigheden van ouders te verbeteren, versterk je hen én hun kinderen.
" "
  • 12 november 2018

Leraren secundair: dien vóór 31 januari 2019 je project in voor de Koningin Paolaprijs

Als leraar in het secundair onderwijs kan je met een vernieuwend project meedingen naar de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs 2018-2019.
""
  • 22 januari 2019

Generatie Rookvrij: bestel je gratis signalisatiepakket

Bestelde jij al een gratis signalisatiepakket van ‘Generatie Rookvrij’? Het pakket bevat signalisatieborden en -stickers om op te hangen in jouw school. Zo ondersteun je het nieuwe rookverbod en toon je dat jouw school helemaal rookvrij is.
" "
  • 29 november 2018

Recht op onderwijs voor zieke kinderen

Onderwijs op maat van zieke kinderen organiseren kan op verschillende manieren: synchroon internetonderwijs (Bednet), tijdelijk onderwijs aan huis (TOAH), ziekenhuisscholen, ...
" "
  • 26 september 2018

Wat na het secundair onderwijs? Wegwijs in je keuzemogelijkheden

Ontdek de nieuwe editie van de brochure ‘Wat na het secundair onderwijs?’ voor laatstejaars secundair onderwijs en voor schoolverlaters. De brochure maakt je wegwijs in de keuzemogelijkheden na het secundair onderwijs. 
" "
  • 21 januari 2019

Projectoproep: aanvullende financiering of subsidiëring voor gecombineerd onderwijs

Dien je aanvraag in voor aanvullende financiering of subsidiëring voor gecombineerd onderwijs. Doe dit voor 31 maart 2019.
(c) Smart Education @ Schools
  • 22 november 2018

Dien je idee en project in bij Smart Education @ Schools

Bedenk jij als leraar een technologische oplossing voor een specifieke uitdaging op school? Dien dan je idee voor een project in bij Smart Education @ Schools.
" "
  • 26 september 2018

Voorleessoftware: registreer opnieuw vóór 30 september

Op 30 september vervalt jouw licentie van de voorleessoftware. Je moet voor elk schooljaar opnieuw registreren. Wil je in het schooljaar 2018-2019 graag verder gebruik maken van de gratis voorleessoftware? Registreer je dan opnieuw.