Tips voor een vlot bezoek

Omwille van het coronavirus zal de SID-in er in 2021 anders uitzien. Het ministerie van Onderwijs en Vorming bekijkt momenteel de digitale en fysieke mogelijkheden. We volgen hierbij de veiligheidsmaatregelen en gedragscode voor evenementen van de Vlaamse overheid. 

Controleer de inschrijving van je leerlingen

  • Controleer wanneer en om hoe laat je met je klas naar de SID-in komt.

  • Vergeet niet dat alle leerlingen zich individueel op voorhand moeten inschrijven.

  • Ga minstens een week op voorhand na of al je leerlingen ingeschreven zijn. Dat kan via je persoonlijke omgeving. Je ontving je login en wachtwoord hiervoor in de bevestigingsmail van je klasinschrijving.

    • Nog niet alle leerlingen ingeschreven op de dag van de SID-in? Je leerling kan zich nog registreren aan het onthaal op de SID-in beurs.

    • Geen login en wachtwoord voor je persoonlijke omgeving ontvangen? Check je bevestigingmail van je klassikale inschrijving. Vind je daarin geen gegevens, contacteer dan sidin@vlaanderen.be.

Naar boven

Begeleiding van het bezoek

Breng per klas minstens 1 begeleider of leraar mee.

Naar boven

Bereikbaarheid van de SID-in

Naar boven

Duur van het bezoek

Een bezoek aan de SID-in duurt ongeveer 1,5 uur.

Hou je aan het vermelde tijdsschema. Zo krijgen alle leerlingen de kans om de SID-in op een rustige en aangename manier te bezoeken. 

Naar boven


Extra informatie

Verwante pagina's

Voor onderwijspersoneel

Vrij bezoek op zaterdag

Smaakt het klassikaal bezoek naar meer? Op zaterdag kunnen leerlingen, hun ouders en andere geïnteresseerden de SID-in doorlopend vrij bezoeken.
Wil je de ouders inlichten? Download dan de brief voor ouders (SID-in 2020).