The Masked Party

The Masked Party, was jij erbij?

Onderwijs Vlaanderen en MNM bundelden op 16 april 2021 de krachten en bouwden samen met 2474 jongeren het vetste virtuele feest ever. Want onze mond bedekken, betekent niet dat we onze mond moeten houden. 
De ideale gelegenheid om even wat langer stil te staan bij hoe we ons voelen door er open over te praten en naar elkaar luisteren. Ook met een masker op kan je je stem laten horen. 

Wat hebben we samen gedaan?

  • Babbelen, chatten en dansen met elkaar. Met mensen die je kent of mensen die je nog nooit ontmoet hebt, spontaan onder elkaar of tijdens een Hoewist-sessie.
  • Praten met één van onze experten. Met al je vragen over jouw mentaal welzijn kon je bij hen terecht.
  • Ook CLBch@t was uitzonderlijk open, de hele avond lang.
  • Wat is een feestje zonder muziek? We genoten van de artiesten op de main stage en dansten mee op de beats van onze DJ’s.

The Masked Party bouwde verder op de #gemaskerdescholieren campagne van Onderwijs Vlaanderen die je vast al zag voorbijkomen op je smartphone. Je favoriete influencers gingen toen uitbundig aan de slag om jullie op hun manier allemaal een hart onder de riem te steken, want jullie waren én zijn nog altijd keigoed bezig!

Influencers

Naast je eigen vrienden kon je ook bekende gezichten tegenkomen. Want ja, ook influencers waren weer van de partij. Deze toppers kon je tegen het lijf lopen:

Ender%20Scholtens.jpg

Beter bekend als ‘Gossip Guy’. Ender maakt podcasts, video’s voor TagMag, en laat op TikTok zien dat ‘t niet moeilijk is om famous te worden. 

Elias%20Verwilt_0.JPG“Doe is chill en eet een frietje ofzo”. Tiktokker @Eliasverwilt palmt het internet in met zijn hilarische, en heel herkenbare, video’s. Hoe kan je daar nu niet blij van worden?

Maryam.png

Mariam neemt geen blad voor de mond. In haar video’s houdt ze de maatschappij graag een spiegel voor. PREACH GIRL!

Wie Tiktok zegt, zegt Steffi Mercie. Van TikTokdansjes tot grappige video’s met haar ouders. Altijd boordevol positive vibes! 

Dit was The Masked Party