Academies voor beeld, dans, muziek en woord

Kind, jongere of volwassene? In je vrije tijd kan je naar een academie gaan om er kunstonderwijs te volgen. Je leert er kunstvormen beoefenen, individueel of in groep: een orkest, een dans- of een toneelgroep. Deeltijds kunstonderwijs is ook een degelijke voorbereiding op het hoger kunstonderwijs: conservatorium, kleinkunst-, theater-, dansopleiding …

Wil je graag tekenen, schilderen, boetseren, filmen, drukken, snijden, pottenbakken, ... Dan zijn lessen beeldende kunst iets voor jou! Ontdek alle opleidingen en vind een academie.

Kriebelt de dansmicrobe in jou? Dan kan je in je vrije tijd een dansopleiding volgen aan de dansacademie. Ontdek alle opleidingen en vind een academie.
 

Wil je leren zingen, alleen of in groep? Of kies je voor een instrument om in een orkestje mee te spelen, om iemand te begeleiden of net om alleen op een podium te staan? Ontdek alle opleidingen en vind een muziekacademie.

Speel je graag toneel? Hou je van gedichten? Wil je de wondere wereld van de taal ontdekken? Dan is de opleiding Woordkunst iets voor jou. Ontdek alle opleidingen en vind een academie.